Termékek

Prototípusok és legfrissebb innovációink

Olvasson legújabb innovációinkról: a vezeték nélküli szenzorokat, mesterséges intelligenciát, gépi látás technikákat felhasználó mérőrendszereinkről!

Bővebben...

KoordiJáték

Egyensúlyozó képességfelmérő- és fejlesztő játék elsősorban gyerekek számára

Bővebben...

FIPOK

Élettani és pszichés teljesítménymutatók szinkronizált mérésén alapuló pszichológiai vizsgálatokat támogató mérő és kiértékelő rendszer.

Bővebben...

HADICOR

A HADICOR egy gyártó független mobil számítógépek javításának és szervizelésének támogatására alkalmazható rendszer. A rendszer elsődleges funkciója a számítógép hibás egységeinek gyors és pontos meghatározása, a rendszer másodlagos alkalmazási területe a szervizben végzett, a javítást követő minőségellenőrzést biztosító tesztelés, mely a készülék hibamentes működését ellenőrzi és a kinyomtatott teszteredmény dokumentálja a sikeres javítás tényét.

Bővebben...

T-Note overview

A T-NOTE a HADICOR rendszerre épülő megoldás, amely a Toshiba gyártmányú notebookok rendszertesztelésére és diagnosztizálására alkalmazható. A T-Note rendszert a Toshiba mintegy 230 európai, afrikai és a közel-keleti felhatalmazott szervizébe telepítette le a javítások támogatására és ellenőrzésére.

Bővebben angolul...

SmartSCORE

A SmartScore egy optikai elven működő automatikus pontszám kiértékelő rendszer 10 m-es légfegyverekhez. A SmartScore a hagyományos kiépítésű 10 m lőtereken alkalmazható modern automatikus kiértékelő rendszer.

Bővebben angolul...

FluxMap® 3D Nondestructive Testing

A FluxMap® mágneses képalkotó és anyagvizsgáló berendezéssel a háromdimenziós mágneses mező eloszlása nagy felbontással mérhető és megjeleníthető. Ez az új találmány lehetővé teszi monokróm vagy színes "képek" készítését a 3D mágneses mezőről.

Bővebben angolul...

SIROM

Repülési adatgyűjtő és földi kiértékelő rendszer repülőgépekhez és helikopterekhez. A SIROM rendszer a fedélzeti alrendszerek módosítása nélkül alkalmas a vadászgépekre és helikopterekre eredetileg felszerelt SARPP elektromechanikus rendszerének kiváltására.

Bővebben angolul...

TAVASZ

A MIG-29 és SZU-22 repülőgépek fedélzeti adatrögzítő egységének adatkiolvasását és gyors kiértékelését végző berendezés.

Bővebben angolul...