Média megjelenés

2022

Hullámtörés - XVII. Magatartástudományi Napok - Debrecen

A konferencia fő témája a koronavírus-járvány okozta helyzet hatása és következményei a népesség mentális egészségére, a felsőoktatásra és az egészségügyre. Az Aviatronic Kft. poszter-prezentáció formájában mutatott be egy FIPOK-rendszer használatával készült előtanulmányt. Az érdeklődők ki is próbálhatták a FIPOK rövid mérését. A konferencia absztrakt-füzete elérhető ezen a linken, míg a poszter a képre kattintva letölthető.

FIPOK a debreceni Hullámtörés Konferencián
FIPOK a debreceni Hullámtörés Konferencián


2020

Repülés alkalmassági tesztek - M5 Multiverzum műsora

Az M5 Multiverzum című ismeretterjesztő műsorában bemutatásra kerület különböző, repülési alkalmassági tesztek és az azok mögötti alapelvek. Itt szerepelt a FIPOK-rendszer is, mint a műszeres vizsgálatok alaprendszere.


Megfelelő embert a megfelelő helyre! - Neurofeedback a repüléstechnikában - JetFly.hu riport

Számos speciális munkakör, például a pilóta, a légiforgalmi irányító, a tűzszerész, a kommandós, a búvár, az ejtőernyős, követel meg extra képességeket a feladat tökéletes végrehajtásához. Ezekben a munkakörökben nemcsak a fizikai és a szellemi, hanem az idegi és a mentális megterhelés is nagy. Az Aviatronic Kft. annak a mérésére fejlesztett új, összetett vizsgáló rendszert, hogy a jelentkező kognitív képességei alkalmassá teszik-e az extrém terhelést jelentő feladatok végzésére, azaz nemcsak a fizikai és szellemi adottságai számítanak, hanem az is, hogy általában rend van-e a fejében és a lelkében... Tovább olvasom

JETFLY cikk fotó

2019

FIPOK Projekt Zárórendezvény - RAVGYI, Kecskemét

A FIPOK KFI-pályázathoz kapcsolódóan zárórendezvényt szerveztünk a kecskeméti Repülőorvosi Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetben. Prezentáltuk a fejlesztések eredményeit, tanulságait, szakmai beszélgetést folytattunk az Intézet pszichológiai szakembereivel és a Honvédség képviselőivel, valamint testközelből ismerkedhettek a pszichológusok az új mérőeszközökkel.

RAVGYI FIPOK zárórendezvény prezentáció

RAVGYI FIPOK zárórendezvény ismerkedés

ITM Innovációs Kiállítás - Poznan, Lengyelország

Az Aviatronic Kft. az Anod és Fipok rendszereit a poznani ITM innovációs vásáron mutatja be. Találkozzon velünk a 4-es pavilonban! (Hall 4)

www.itm-polska.pl