Pályázatok

Az alábbiakban olvashat pályázatainkról.

Az Aviatronic Kft. külpiaci megjelenésének támogatása

A projekt során exporttevékenységet támogató feladatok valósultak meg. Az Aviatronic Kft. sikeresen részt vett két nemzetközi kiállításon,valamint két árubemutatót is sikeresen megvalósított.
Támogatás összege: 10 000 000 Ft

Bővebben...
FIPOK – Mentális alkalmasság és állapotszűrés

A KFI_16-1-2017-0567 azonosító számú „Fiziológiai és pszichológiai személyi kalibrálási adatokon alapuló vizsgálati módszer és neurofeedback-elven működő alkalmasság-vizsgálati rendszer kifejlesztése„ című projekt kutatásának alapját a fokozott felelősségű, vagy különösen nagy terhelést okozó feladatot végzők (pl. légi szakszemélyzet) alkalmassági vizsgálatánál az utóbbi időben erőteljesebb hangsúlyt szerző mentális alkalmasság és állapotszűrés adja. A fejlesztés keretében új, egyéni alapértékeket rögzítő kalibrációs módszertan, valamint a valós helyzetet célzó korrelációs kiértékelő algoritmus kerül kidolgozásra. Ezen túl a módszertanon alapuló vizsgálatokhoz többcsatornás, integrált merőrendszer fejlesztése történik. A komplex vizsgálatokon túl a rendszer alkalmas lesz a műszeres stressz-szint mérésére és protokoll szerinti szűrésre. A projekt eredményeként születő újítás alkalmassági vizsgálatoknál való alkalmazása csökkenti a fokozott igénybevételű pozíciókban teljesítő egyének mentális állapota által okozott veszélyt és kockázatot.

Bővebben...
HADICOR

Hardver diagnosztikai eljárásprotokoll kifejlesztése
gyártófüggetlen mobil számítógépek javításának és szervizelésének támogatására.

A HADICOR rendszer elsődleges funkciója a számítógép hibás egységeinek gyors és pontos meghatározása, a rendszer másodlagos alkalmazási területe a szervizben végzett, a javítást követő minőségellenőrzést biztosító tesztelés, mely a készülék hibamentes működését ellenőrzi és a kinyomtatott teszteredmény dokumentálja a sikeres javítás tényét.

Bővebben...