HADICOR projekt szakmai bemutatók, média megjelenések

Szakmai bemutatók:

Fujitsu szakmai bemutató

Szakmai bemutatót tartottunk a Hadicor rendszerről a Fujitsu Technology Solutions GmbH telephelyén 2014. március 13-án Németországban Ausburgban. A bemutatón tartott előadás anyaga erre a linkre kattintva megtekinthető.

Szakmai nap és workshop

Hadicor szakmai napot tartottunk az Aviatronic Kft-ben 2013 október 15-én. A szakmai nap célja az volt, hogy olyan cégeket hívjunk meg, akik magyarországi szakszervizei a piacon lévő notebook gyártóknak. Több mint tíz cég fogadta el a meghívásunkat, így szinte minden nagy gyártó (Fujitsu, Lenovo, Toshiba, stb.) szervize képviselve volt a bemutatón.

Workshop

A bemutatót követően többen jelezték, hogy szeretnék a Hadicor rendszert részleteiben megismerni. A felmerült igényeknek megfelelően 2013 október 30-án, egy workshop keretében az érdeklődőknek lehetőségük volt a Hadicor rendszert mélyebben is tanulmányozni.

 
KWAKLAB szakmai nap és kiállítás

Az Aviatronic Kft. folyamatos kapcsolatot tart a KWAKLAB kutatóintézettel a 2013-as megalakulásuk kezdetétől fogva. A Kwaklab szolgáltatásai között is kiemelten kezeli az innovációs eredmények széles körű nyilvánosságra hozatalát, társadalmi hozzáférhetőségének elősegítését. Ezen tevékenységük kapcsán került sor a HADICOR rendszer bemutatására a Kwaklab Kutatóintézet által szervezett innovatív termékeket bemutató kiállításán.

A kutatóintézet Innovációs magazinjában a „Lombik” 2014. szeptemberi számában jelent meg egy nagyobb lélegzetű riport a Hadicor projektről és az Aviatronic Kft.-ről. A magazin a www.kwaklab.hu címen elérhető.

A kiállításra szervezett sajtótájékoztató eredményeként a HADICOR rendszert ismertető cikk további nyolc internetes média felületen is bemutatásra került.

 

Média megjelenések:

A már megtartott szakmai bemutatóktól és az internetes felületeken történt megjelenéstől azt várjuk, hogy a magyarországi képviseletek segítségével eljuthatunk közvetlenül a gyártókig, akiknek bemutathatjuk a rendszerünket és a használatához kapcsolódó lehetőségeket.

A HADICOR-ral kapcsolatos cikkeket az alábbi webes hírportáloknak küldtük el:
http://hirposta.hu/cikk/4443084/Notebook_diagnosztika_gepbontas_nelkul/
http://bitport.hu/kulonleges-notebook-diagnosztika-magyaroktol
http://feedy.me/read/9178725/kulonleges-notebook-diagnosztika-magyaroktol
http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/notebook-diagnosztika-gepbontas-nelkul.html
http://friss-hirek.hu/friss-hirek/notebookdiagnosztika-gepbontas-nelkul
http://gnrexpert.hu/Kulonleges-Notebook-diagnosztika-magyaroktol---ismet-D-134.html
http://www.technokrata.hu/mobil/2014/11/26/notebook-diagnosztika-gepbontas-nelkul/
http://sztarold.hu/technika/notebook-diagnosztika-gepbontas-nelkul
 
Egy cikk a nyolc közül a „PC Pult” informatikai portálján.